Light Heat Energy is de nieuwste lasermethode, waarbij een unieke combinatie van licht en warmte zorgt voor duurzame ontharing. Een vrij pijnloze manier van ontharen, waarbij het haarzakje wordt vernietigd en niet meer terugkomt.

Voor het duurzaam ontharen van:

  • Armen
  • Gezicht
  • Benen
  • Borst
  • Oksels
  • Bovenlip
  • Baard (lijn)
  • Bikinilijn
  • Rug

Hoe werkt Light Heat Energy?

Om ongewenst haar duurzaam te verwijderen wordt het haarzakje of haarfollikel verwarmd tot 74 graden. Dit is het punt waarop het haarzakje vernietigd wordt, waardoor er geen nieuwe haar meer kan groeien. Dit doet de LHE technologie met een combinatie van licht en warmte energie.
Licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in het haar en omgezet in warmte. Dit veroorzaakt een temperatuurverhoging in de follikel. Tegelijkertijd wordt de warmte-energie die geproduceerd wordt door de flitslamp door de haarschacht naar de follikel geleid. Deze samengevoegde warmte vernietigt de follikel. De haren vallen na 2-3 weken vanzelf uit. In de haarfollikel kunnen geen nieuwe haartjes meer ontstaan.

LHE werkt daardoor zeer effectief op een veilig energieniveau. Niet alleen bij donker haar, maar ook bij blond, grijs en rood haar.

De werking van LHE in beeld

Zie ook filmpje LHE

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoe lichter de huid en hoe donkerder de haar, hoe minder behandelingen er nodig zijn. Dit verschilt per persoon. Het totaal aantal behandelingen hangt dus af van het type huid en type haar. Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zitten 5 tot 7 weken.

Wij bieden daarom een kuurprijs: bij afname van een kuur krijg je acht behandelingen voor de prijs van zes. Mocht je ooit nog een nabehandeling nodig hebben, dan krijg je deze met 50% korting.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig?

Er zijn drie groeistadia waarin een haar zich kan bevinden. Om een haar definitief te verwijderen dient de haar in het actieve groeistadium te zitten. Om alle haren te verwijderen zijn er dus meerdere behandelingen nodig.

Waarom behandelen met LHE?

De LHE techniek is veilig en effectief. De haartjes worden duurzaam verwijderd, de huid eromheen raakt niet of nauwelijks geïrriteerd en er is geen koeling met speciale crèmes en gels nodig. De LHE apparatuur werkt op een relatief laag energieniveau, waardoor de veiligheid van je huid gewaarborgd is. Velen zijn je voorgegaan en daarom geven wij jou 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis intakegesprek

Interesse in permanente ontharing? Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake doen we een aantal testflitsen om te kijken hoe je huid reageert. Je kunt direct ervaren hoe duurzaam ontharen met LHE aanvoelt en bepalen of het iets voor je is.